Ko saka profesionāļi par ho-fi original lietošanu imunitātes stiprināšanā.

Ko saka profesionāļi par ho-fi original lietošanu imunitātes stiprināšanā.

Ir plaši pētīts hlorofila potenciālais ieguvums veselībai, jo īpaši imūnsistēmas atbalstam. Hlorofilam piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības, kas palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīviem stresa un tā izraisītiem bojājumiem, ko izraisa brīvie radikāļi, kas ir svarīga imūnsistēmas veselības uzturēšanai (Dr. Axe). Turklāt hlorofils var uzlabot sarkano asins ķermenīšu (eritrocītu) veidošanos un uzlabot to kvalitāti, kas ir būtiska skābekļa transportēšanai visā ķermenī, tādējādi atbalstot vispārējo veselibu un enerģijas līmeni organismā (iHerb).

Jaunākie pētījumi izceļ hlorofila potenciālu balto asinsķermenīšu efektivitātes palielināšanā, kam ir tieša loma imūnās aizsardzības spēju nodrošināšanā, cīnoties pret infekcijām (iHerb). Tam piemīt arī pretiekaisuma īpašības, kas potenciāli samazina iekaisumu un palīdz organismam tikt galā ar iekaisuma slimībām (Dr. Axe).

Lai gan hlorofils dabiski atrodams dažādos zaļos dārzeņos, piemēram, spinātos, kāpostos un brokoļos, tiek apspriesta tā stabilitāte un uzsūkšanās, ja to lieto tikai ar uzturu. Ir novērots plašos pētijumos ka, augsti potenciāls hlorofila ekstrakts varētu būt efektīvāks, lai nodrošinātu pietiekamu šī veselībai vērtīgās bioloģiski aktīvās vielas uzņemšanu. Ieteicamās devas ir no 50 līdz 100 mg dienā. Tomēr ir svarīgi ievērot konkrēta produkta vadlīnijas, lai izvairītos no nelielām blakusparādībām, piemēram, gremošanas traucējumiem vai urīna un fekāliju krāsas maiņas (iHerb).

Tiem, kas apsver iespēju lietot hlorofilu imūnsistēmas atbalstam ir ieteicams konsultēties ar veselības aprūpes speciālistiem, lai pārliecinātos, ka tas ir piemērots, pamatojoties uz individuālajām veselības vajadzībām, un citām zālēm, kas var mijiedarboties ar hlorofilu, īpaši tādām, kas palielina jutību pret saules gaismu (Dr. Axe).

Ho-fi original un modernais detoks

Hlorofils kļūst arvien populārāks kā veselības produkts, pateicoties tā pētījumos novērotām detoksikācijas īpašībām un citiem ieguvumiem veselībai. Hlorofilam ir izteikta spēja saistīties ar toksīniem un izvadīt no ķermeņa toksīnus, tostarp smagos metālus un pesticīdus, ko apstiprina daudzi zinātniski pierādījumi. Šo detoksikācijas procesu veicina hlorofils, kas veido vielu, ko sauc par dzelzs glikonātu, un kas palīdz izvadīt šīs kaitīgās vielas no organisma 【20†avota】.

Hlorofilam piemīt arī antioksidanta īpašības, kas aizsargā šūnas no brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem, potenciāli atbalstot organisma dabiskās aizsardzības spējas pret vides toksīniem un novecošanos. 【16†avots】. Tiek uzskatīts, ka papildus detoksikācijas spējām hlorofils palīdz uzlabot aknu veselību, lai gan liela daļa pētījumu šajā jomā ir veikti ar dzīvniekiem, tāpēc ir nepieciešami turpmāki pētījumi ar cilvēkiem, lai apstiprinātu šo ietekmi.


Patēriņa ziņā hlorofils ir pieejams dažādās formās, tostarp piedevās un ekstraktos, ko var pievienot ūdenim. Lai gan dabiskie avoti, piemēram, zaļie dārzeņi un aļģes, ir bagāti ar hlorofilu, uztura bagātinātāji nodrošina koncentrētāku devu, kas varētu būt noderīga tiem, kas vēlas nodrošināt pietiekamu uzņemšanu. Ieteicamās hlorofila piedevu devas parasti ir no 50 līdz 100 mg dienā 【17†avots】.

Neskatoties uz tā priekšrocībām, ir svarīgi piesardzīgi lietot hlorofilu, īpaši personām, kuras lieto medikamentus, jo hlorofils var mijiedarboties ar noteiktām zālēm, tostarp tām, kas palielina jutību pret saules gaismu un dažām antibiotikām 【18†avots】. Vienmēr konsultējieties ar veselības aprūpes sniedzēju, pirms sākat lietot jaunu uztura bagātinātāju, īpaši, ja jums ir pamata veselības traucējumi vai lietojat citas zāles.

Kopsavilkums

Pētījumi par hlorofilu aizsardzībai pret radiāciju un smagajiem metāliem ir daudzsološi, taču liela daļa no tiem vēl ir jāpierāda cilvēkiem. Labās ziņas: miljoniem lietotāji visā pasaulē ir guvuši panākumus un veselības aprūpes speciālisti izmantojot hlorofilu ar saviem pacientiem nav novērojuši hlorofila blakusparādības un tās ir minimālas. Ja jūs tas interesē, izmēģiniet to un pārbaudiet, kā jūtaties. Vispirms vienkārši parunājiet to ar savu ārstu, īpaši, ja lietojat citas zāles.

Ho-fi oriģināls un stress.

Hlorofils ir pazīstams ar saviem vispārējiem ieguvumiem veselībai, kas var netieši veicināt stresa mazināšanu.

Ir ziņots, ka hlorofils palīdz asins detoksikācijā un atbalsta kopējo aknu veselību, kas var uzlabot labsajūtu un mazināt stresu 【20†avots】. Tam ir arī pretiekaisuma īpašības, kas var palīdzēt atvieglot fizisko stāvokli, ko var saasināt stress 【18†avots. Turklāt, uzlabojot ādas veselību un, iespējams, samazinot novecošanās pazīmes, hlorofils var arī veicināt psiholoģisko labsajūtu, netieši ietekmējot stresa līmeni 【19†avots】.

Ja apsverat iespēju izmantot hlorofilu kā daļu no stresa kontroles un pārvaldības režīma, tas varētu būt nozīmīgi kā daļa no plašākas pieejas, kas ietver veselīgu uzturu, regulāras fiziskās aktivitātes un citas stresa mazināšanas metodes. Tomēr būtu nepieciešami mērķtiecīgāki pētījumi, lai pārliecinoši noteiktu tā efektivitāti īpaši stresa mazināšanai. Vienmēr konsuls

Jūsu everlab